Geheimen uit een boeddhistische keuken / Stichting Maitreya Instituut
OverzichtGEHEIMEN UIT EEN BOEDDHISTISCHE KEUKEN 64 vegetarische gerechten om te mixen & matchen
In dit boek zijn de recepten van Peter van Overbeek, chef-kok van het oudste boeddhistische instituut van Nederland, op veler verzoek vertaald naar de thuiskeuken.
Simpele ingrediënten, geen ingewikkelde technieken, groots resultaat. Door de verschillende gerechten steeds anders te combineren wordt het nooit saai. De meeste recepten zijn veganistisch en / of glutenvrij te bereiden.
Wat dit boek bijzonder maakt is dat er tevens uitleg wordt gegeven over boeddhisme en voeding, zoals de traditionele boeddhistische indeling van ingrediënten, waarvan wordt aangenomen dat deze de concentratie versterken of verzwakken.
Simpele ingrediënten, geen ingewikkelde technieken, groots resultaat. Door de verschillende gerechten steeds anders te combineren wordt het nooit saai. De meeste recepten zijn veganistisch en / of glutenvrij te bereiden. Wat dit boek bijzonder maakt is dat er tevens uitleg wordt gegeven over boeddhisme en voeding, zoals de traditionele boeddhistische indeling van ingrediënten, waarvan wordt aangenomen dat deze de concentratie versterken of verzwakken.
ISBN 9789071886416
Ondertitel 64 vegetarische gerechten om te mixen & matchen
Verschijningsvorm Hardback
Verschijningsdatum 30-04-2020
Aantal pagina's 168
Gewicht 802 gram
Formaat 258 x 209 x 20