Inmaken en fermenteren /Petra Casparek
OverzichtInmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!
Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer, gefermenteerde kool en kimchi, perziken met rozemarijn en gedroogde appelringen uit de eigen keuken zijn nergens mee te vergelijken en goed voor de gezondheid.
Alles om mee te beginnen...
... basiskennis over inleggen, inmaken, fermenteren en drogen, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast nuttige tips en keukentrucs en een overzichtelijke seizoenkalender.
Productspecificaties
ISBN
9789044749212
Hoofdtitel
Inmaken & fermenteren
Auteur
Casparek, Petra
Vertaler
Hul-Aalders, Yvonne van 't
Nur
449 - Inmaken en conserveren
Boeksoort
Algemeen
Druk
1
Verschijningsvorm
Hardback
Verschijningsdatum
23-10-2017
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
Imprint
Deltas/Chantecler
Taal
Nederlands
Illustraties
Ja
Aantal pagina's
128