Inmaken en fermenteren /Petra Casparek

Artikel 11 van 21
ā‚¬ 22,95 (inclusief btw)
Overzicht

Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!
Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer, gefermenteerde kool en kimchi, perziken met rozemarijn en gedroogde appelringen uit de eigen keuken zijn nergens mee te vergelijken en goed voor de gezondheid.

Alles om mee te beginnen...
... basiskennis over inleggen, inmaken, fermenteren en drogen, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast nuttige tips en keukentrucs en een overzichtelijke seizoenkalender.

Productspecificaties

ISBN

9789044749212

Hoofdtitel

Inmaken & fermenteren

Auteur

Casparek, Petra

Vertaler

Hul-Aalders, Yvonne van 't

Nur

449 - Inmaken en conserveren

Boeksoort

Algemeen

Druk

1

Verschijningsvorm

Hardback

Verschijningsdatum

23-10-2017

Uitgever

Centrale Uitgeverij Deltas

Imprint

Deltas/Chantecler

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

128

Bij een bestelling boven €90,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Ā© 2013 - 2024 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel