Heilzaam koken met ayurveda / Dr. Dietrich

Artikel 5 van 18
ā‚¬ 29,99
Overzicht

Ayurveda is een traditionele holistische geneeswijze die duizenden jaren geleden ontstond in India. Voeding is volgens deze leer ongelooflijk belangrijk voor een lang en gezond leven. Dat legt prof. dr. Dietrich Grönemeyer uit in het eerste deel van Heilzaam koken met ayurveda. Hij laat zien hoe voedingsmiddelen in het lichaam werken en waarom ze ook voor mensen in het Westen een weg naar genezing kunnen zijn.   In het uitgebreide tweede deel leeft voedingsdeskundige en ayurvedakok Volker Mehl zich uit met ruim tachtig lekkere vegetarische recepten waarin de zes smaken uit de ayurvedische keuken – zoet, zuur, zout, scherp, bitter en wrang – aanwezig zijn. Dat levert maaltijden op die de smaakpapillen stimuleren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam op gang brengen. De foto’s bij de recepten laten je alvast watertanden. Bananenpannenkoekjes met mango-kokoscompote, rodebieten-appelsoep, kerrie-peultjesrisotto, gouden kurkumaperen op rijstepap… Dat is puur genieten!

Productspecificaties

ISBN 9789022340066

Hoofdtitel Heilzaam koken met Ayurveda

Auteur Mehl, Volker / Grönemeyer, Dietrich

Verschijningsvorm Hardback

Verschijningsdatum 29-08-2023

Uitgever Standaard Uitgeverij - Algemeen

Imprint Manteau

Aantal pagina's 240

Gewicht 1003 gram

Formaat 257 x 181 x 27

Bij een bestelling boven €90,- binnen Nederland geen verzendkosten!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Ā© 2013 - 2024 De Boekerij Zutphen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel