Heilzaam koken met ayurveda / Dr. Dietrich
OverzichtAyurveda is een traditionele holistische geneeswijze die duizenden jaren geleden ontstond in India. Voeding is volgens deze leer ongelooflijk belangrijk voor een lang en gezond leven. Dat legt prof. dr. Dietrich Grönemeyer uit in het eerste deel van Heilzaam koken met ayurveda. Hij laat zien hoe voedingsmiddelen in het lichaam werken en waarom ze ook voor mensen in het Westen een weg naar genezing kunnen zijn. In het uitgebreide tweede deel leeft voedingsdeskundige en ayurvedakok Volker Mehl zich uit met ruim tachtig lekkere vegetarische recepten waarin de zes smaken uit de ayurvedische keuken – zoet, zuur, zout, scherp, bitter en wrang – aanwezig zijn. Dat levert maaltijden op die de smaakpapillen stimuleren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam op gang brengen. De foto’s bij de recepten laten je alvast watertanden. Bananenpannenkoekjes met mango-kokoscompote, rodebieten-appelsoep, kerrie-peultjesrisotto, gouden kurkumaperen op rijstepap… Dat is puur genieten!
Productspecificaties
ISBN 9789022340066
Hoofdtitel Heilzaam koken met Ayurveda
Auteur Mehl, Volker / Grönemeyer, Dietrich
Verschijningsvorm Hardback
Verschijningsdatum 29-08-2023
Uitgever Standaard Uitgeverij - Algemeen
Imprint Manteau
Aantal pagina's 240
Gewicht 1003 gram
Formaat 257 x 181 x 27